English

Om Kanvas Film

Kanvas er et lille team bestående af Vibeke Bryld og Nanna Nielsen. Vi laver korte dokumentarfilm, fillers og informationsfilm. Sammen eller hver for sig producerer, instruerer, filmer og klipper vi kvalitetsfilm til TV, museer, gallerier, humanitære organisationer og firmaer. 

Via vores faglighed og erfaring har vi et skarpt blik, og vi kan håndtere vidtgående emner. Vi stræber efter en lethed i formidlingen af selv komplicerede emner. Vi har en fantastisk indlevelsesevne, og vi lægger stor vægt på nærhed i vores film. Vi arbejder bedst, når vi har det sjovt, og det kommer ofte til udtryk i vores film.

Nanna Nielsen


Om Nanna Nielsen
Jeg er filmmager og producer. Jeg har boet 10 år i London, der læste jeg på Goldsmiths University og blev færdig som visuel antropolog i 2002. Siden har jeg arbejdet med musikvideoer, reklamefilm, lange og korte dokumentarfilm både som instruktør og producer og som all-round filmmager og klipper. Min passion er dog dokumentarfilm. Gennem mine studier og arbejde har jeg kombineret mine kreative, analytiske og organisatoriske kvaliteter og har bla. arbejdet for Discovery Channel, Channel 4, Institut for Menneskerettigheder og Copenhagen X. Læs Nannas CV.

Vibeke Bryld
Om Vibeke Bryld
Jeg er født og opvokset i forstads-Danmark og bor og arbejder nu i København. Jeg har en baggrund i filosofi og litteratur fra Københavns Universitet, og i 2003 færdiggjorde jeg min MA i dokumentarfilm fra Goldsmiths College, London. Min afslutningsfilm blev nomineret af Royal National Student Television Awards. Gennem de sidste år har jeg instrueret en række korte dokumentarfilm for Al Jazeera English og produceret og instrueret en række portrætter af internationale kunstnere i NY, London og København. Min første dokumentarfilm,Throwing Paint Tins of the Roof, havde premiere på Cph:Dox i 2007, hvor den var nomineret til New Vision Award. Læs Vibekes CV.